Cautare

28644 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare in invatamant 2009" (4.34 secunde)
World Wide Web Termenul World Wide Web, abreviat WWW sau si www, numit scurt si web, care in engleza inseamna panza (de paianjen); ... ueb], este totalitatea siturilor / documentelor si informatiilor de tip hipertext legate intre ele, care pot fi accesate prin reteaua mondiala de Internet (net = retea ).
Partidul lui Vadim Tudor a initiat un proiect legislativ privind obligativitatea purtarii uniformelor scolare in invatamantul de stat si privat, a anuntat ieri la Cluj senatorul Gheorghe Funar.
Sunt promisiunile pe care ministrul educatiei, Mihail Hardau, le-a facut in localitatile doljene Rast, Negoi, Plosca, Macesu de Jos si Carna.
Dupa ce a fost demisa din functia de secretar se stat pentru invatamant preuniversitar in urma scandalului de la Testele Nationale, cand un jurnalist de la un cotidian central a obtinut de la Serviciul National de Evaluare si Examinare subiectele si baremele de corectare la limba si literatura romana fara sa fie legitimat, Paloma Petrescu a fost numita in functia de consilier 1A la Directia de Buget-Finante din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii.
Pe de alta parte, desi ministrul Educatiei a negat ca ar fi colaborat cu fosta Securitate, si o parte dintre sindicalistii din invatamant au cerut verificarea lui Hardau de catre Colegiul CNSAS.
Ministrii Finantelor si Educatiei, Sebastian Vladescu si Mihail Hardau, au anuntat, in aplauzele parlamentarilor, de la tribuna Parlamentului, ca Guvernul a decis sa accepte un amendament la bugetul de stat pe 2007 potrivit caruia se vor transfera 420 de milioane de lei de la investitii in Educatie la salariile profesorilor.
In prima zi de scoala, prezent la deschiderea noului an de invatamant la Scoala 1, cu clasele I-VIII, din localitatea Mogosoaia, premierul Tariceanu a vorbit despre majorarile salariale in invatamant.
Presedintele Traian Basescu a denuntat luni la Iasi sistemul actual de plati practicat in invatamant, in special in universitati, pentru promovarea unor examene si a spus ca scoala ar trebui sa cultive valorile universale ca "verticalitatea si onestitatea", si nu "mita, furtul si minciuna".
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Comisia pentru invatamant din Senat a adoptat marti, cu unanimitate de voturi, un raport de respingere a Ordonantei de Urgenta a Guvernului care amana majorarile salariale din invatamant.
"Nu vreau sa intru in disputa cu presedintele Basescu. ... Eu sunt profesor si niciodata nu m-am indepartat de scoala si nu vreau sa legam reforma in invatamant de alegerile prezidentiale", a declarat ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca reactie la acuzatiile aduse de seful statului, intr-un interviu televizat.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a declarat ca, anul acesta, ANPC a efectuat o serie de actiuni de control pentru verificarea modului in care agentii economici care comercializeaza produse din tutun respecta prevederile legale, in special Legea nr.
Legea 123/2008 pentru alimentatia sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar trebuie completata pentru a-si atinge scopul de a imbunatati starea de sanatate a copiilor, considera Federatia patronala din industria alimentara Romalimenta.Actul normativ, adoptat la jumatatea lunii mai de catre deputati, prevede interzicerea distribuirii, comercializarii si prepararii alimentelor nerecomandate hranei copiilor pe timpul scolarizarii, iar ordinul cu normele de aplicare ar urma sa fie publicat marti pe site-ul Ministerului Sanatatii.”Nu ne opunem acestui ordin si acestei liste, dar am fi dorit ca legea sa fie mai completa, sa nu existe confuzii”, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, presedintele Romalimenta, Sorin Minea.Reprezentantul federatiei patronale a afirmat ca in actul normativ denumirile comerciale si denumirile de grupe sunt usor eronate, iar Romalimenta a cerut, ca amendament, si elaborarea unei liste cu produsele agreate in scoli.Romalimenta este nemultumita de faptul ca legea nu precizeaza cine va exercita activitatea de control si a mai solicitat si introducerea unor ore de educatie in scoli, pentru explicarea riscurilor unei alimentatii dezechilibrate.Potrivit actului normativ, Ministerul Sanatatii va intocmi si actualiza o lista a alimentelor nerecomandate prescolarilor si scolarilor, conform recomandarilor specialistilor in nutritie.
Decizia de majorare a salariilor in invatamant nu este atat de periculoasa incat sa atraga scaderea perspectivei de rating a Romaniei, iar datoria publica a tarii este "destul de redusa" si costul finantarii este "suportabil", a declarat, pentru NewsIn, analistul Moody's Kenneth Orchard.
Cel mai bine platiti zece doljeni provin din inginerie, agricultura, constructii, servicii medicale, invatamant, telefonie. In top sunt, in general, manageri privati, dar si doi angajati ai statului roman:
Peste 43.000 de absolventi s-au inregistrat in ultimele doua luni ca someri, 35.728 dintre ei fiind absolventi de invatamant liceal sau post-liceal, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Astazi doresc sa trag un semnal de alarma asupra unui aspect adus in discutie de catre premierul interimar, Sorin Campeanu.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. In declaratia mea de azi as dori sa va vorbesc despre problema reducerii numarului de studenti din universitatile romanesti, un fenomen ingrijorator cu efecte negative asupra pietei muncii din Romania.
...tu te-ntreaba si socoate… De pilda, astazi ne putem pune aceasta intrebare relativ la invatamant. ... Dar acesta este doar unul din aspectele care pot fi luate in consideratie;
google-analytics.com